NordNews
Avem ce spune

Un moldovean din Soroca a încercat să introducă prin contrabandă gumă de mestecat pe la Otaci

Un lot impunător de gumă de mestecat în valoare de 80 mii lei, care urma să ajungă ilegal în Republica  Moldova a fost reținut luni, 21 ianuarie,  de polițiști și inspectorii vamali la punctul de trecere  Otaci. Marfa a fost camuflată în polița portbagajului unui automobil de marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova.
La volanul mașinii se afla un cetățean din Republica Moldova, originar din satul Vasilcău, raionul Soroca, în vârstă de 41 de ani. În baza unei informații de la Direcția regională NORD, polițiștii de frontieră și vameșii au dispus verificarea minuțioasă a vehiculului.
Astfel, într-un loc special amenajat în zona poliței portbagajului au fost descoperite  256 de cutii cu gume de mestecat. Conducătorul auto a confirmat că marfa îi aparține, însă nu deține documente de proveniență a ei. Cele 7 680 de pachete urmau să ajungă pe piața neagră din R. Moldova, iar după comercializarea acestora, persoana dată urma să câștige 80 000 de lei.
Întreaga cantitate de marfă a fost reținută și amplasată în camera de păstrare a corpurilor delicte din Sectorul Poliției de Frontieră Otaci, până la stabilirea tuturor circumstanțelor infracțiunii și aplicarea normelor legale ce se impun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"