NordNews
Avem ce spune

Un nou deces provocat de COVID-19. Bilanțul ajunge la 41

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale confirmă informația despre încă un deces înregistrat în stânga Nistrului. Este vorba despre o femeie, 72 de ani, din Tiraspol. Astfel, bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus ajunge la 41.

Menționăm că pe parcursul zilei de ieri au mai decedat încă patru persoane. În primul caz, este vorba despre o femeie de 69 de ani din raionul Glodeni. Care suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială.
În al doilea caz este vorba despre o femeie de 77 de ani din orașul Sîngerei. Comorbidități: insuficiență cardio-respiratorie, edem cerebral.
În cel de-al treilea caz, este vorba despre un bărbat de 71 ani din orașul Bender. Acesta a fost internat în Institutul de Medicină Urgentă, comorbidități: hipertensiune arterială gr II, ateroscleroză obliterantă a vaselor membrelor inferioare.
A patra victimă a infecției COVID-19 este o femeie de 72 ani din municipiul Bălți, transferată în stare gravă din Spitalul Clinic Bălți la Institutul de Medicină Urgentă la data de 4 aprilie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"