NordNews
Avem ce spune

Un nou partid politic va fi înregistrat astăzi la Agenția Serviciilor Publice

Un nou partid  urmează să apară pe arena politică a Republicii Molodva. „Astăzi dimineața, la 9.00, vom depune actele la Agenția Serviciilor Publice, împreună cu cele 2090 de semnături ale membrilor noștri”, asta a anunțat Ștefan Gligor, unul dintre fondatorii Partidului Schimbării. 

„Stimați prieteni, am finalizat pregătirea actelor pentru înregistrarea Partidului Schimbării. Astăzi dimineața vom depune actele la ASP și vom continua construcția organizațiilor în teritoriu. În aceast week-end ne așteaptă echipele în cîteva raioane din nordul țării. Vă mulțumim pentru susținere, dar și criticile obiective 🙂, a declarat expertul în politici publice, Ștefan Glogor, pe pagina sa de Facebook. 

Le mulțimim mult colegilor de Partid și susținătorilor pentru implicare în procesul de construcție a Partidului și faptul că credeți în schimbare. Împreună am reușit în timp record să întrunim condițiile prevăzute de lege pentru a depune actele la înregistrare și împreună vom face Schimbarea posibilă!”, se arată pe pagina oficială a partidului. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata