NordNews
Avem ce spune

Un nou val de infectări cu COVID în raionul Fălești

Un nou val de infectări cu noul coronavirus în raionul Fălești. Potrivit reprezentanților Centrului de Sănătate Publică, de la începutul acestei luni, 50 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre cei infectați se numeră și doi angajați ai Consiliului Raional Fălești.

Pe 13 iulie, în tot raionul am înregistrat 7 cazuri, pe 14- 4 cazuri, iar azi, preventiv, 7 cazuri de infectare. Situația este alarmantă și ne temem să nu iasă de sub control, a declarat șeful CSP Fălești, Iurii Bobu.

Potrivit epidemiologilor, angajații publici infectați sunt plasați în autoizolare la domiciliul și urmează tratamentul necesar.
Am încercat să discutăm și cu reprezentanții Spitalului Raional din Făleși pentru a afla dacă instituția medicală dispune de paturi suficiente pentru pacienții bolnavi de coronavirus însă, aceștia au refuzat să discute cu reporterul NordNews.md.

Eu nu vă cunosc și nu vă pot oferi asemenea informație, a spus vicedirectorul Spitalului raional Fălești, Nicolae Andrieș.

Până în prezent în raionul Fălești au fost înregistrate 236 de cazuri de COVID-19 și 13 decese. Printre cei infectați se numără trei lucrători medicali.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"