NordNews
Avem ce spune

Un partid obscur solicită înregistrarea la CEC

Încă un partid politic a solicitat astăzi Comisiei Electorale Centrale (CEC) să fie înregistrat la alegerile parlamentare din februarie, în calitate de concurent pe circumscripția națională. Este vorba despre Partidul Voința Poporului.
Formațiunea intenționează să participe doar pe circumscripția națională și propune o listă formată din 35 de candidați. Potrivit președintelui partidului Ștefan Urîtu, deocamdată nu toate persoanele incluse pe listă au obținut certificatele de integritate. Însă, liderul partidului speră că toți potențialii candidați vor avea, într-un final, certificate de integritate și CEC va înregistra toți concurenții propuși.
„Vrem să punem umărul pentru ca voința poporului să fie auzită, pentru că în prezent voința poporului este neglijată. Ceea ce este acum la guvernare nu este voința poporului. Mă refer la toate acele partide care s-au perindat. PDM poartă cea mai mare vină, dar și cei din opoziție poartă în egală măsură vina pentru ceea ce se întâmplă în Moldova”, a declarat Ștefan Urîtu.
Acestea sunt primele alegeri parlamentare la care participă Partidul Voința Poporului. Formațiunea a fost constituită în luna iunie 2018 și are aproximativ cinci mii de membri.
Deocamdată, CEC a înregistrat șase concurenți electorali pe circumscripția națională: PDM, ACUM DA PAS, PCRM, PSRM, PP ȘOR și PMPA.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"