NordNews
Avem ce spune

Un pasager al Air Moldova a încercat să iasă din avion în timpul zborului

Unul dintre pasagerii cursei Moscova-Chișinău a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului și să părăsească aeronava. Incidentul a avut loc în noaptea de joi, 22 noiembrie, la bordul unui avion Air Moldova care se îndrepta de pe Aeroportul Domodedovo din Rusia spre Chișinău. Incidentul a fost confirmat de ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, transmite tv8.md.

 
„Cunoaștem acest caz, doar că nu a fost înregistrat din motiv că nu a fost depusă nici o plângere”, a declarat Raisa Novițchi, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră.
 
„Pasagerul a încercat să deschidă ușa și să iasă din avion chiar în timpul zborului. Pasagerii spun că bărbatul s-a liniștit doar după ce i-au fost legate mâinile”, a scris Nichita Țurcan pe Facebook.
 
Ofițerul de presă al Air Moldova, Mihaela Camerzan, a declarat pentru TV8 că nu se află în țară și nu cunoaște despre acest incident. În schimb, la unul din numerele indicate pe site-ul Air Moldova ni s-a recomandat să revenim în 10 minute pentru o reacție, ulterior nu a mai răspuns nimeni la telefon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata