NordNews
Avem ce spune

Un preot din Anenii Noi “a pedepsit” un câine legându-l de mașină și târându-l pe asfalt

Preotul din orașul Anenii Noi, Ghenadie Văluță, a legat un câine cu un lanț de mașină și l-a târât pe asfalt timp de câteva minute. Preotul a declarat că astfel vrea să apere copiii din localitate de câini, scrie  jurnal.md.
Totul a avut loc ieri, 21 iulie iar fotografiile cu scenele șocante au fost plasate pe rețelele de socializare.
„L-am târât pentru ca să nu muște copii din localitate”, a declarat preotul surprins de mai mulți martori, care au și publicat uterior imaginile.
Contactat de Jurnal.md, preotul și-a recunoscut fapta, dar spune că, în fond, vroia să ducă animalul în afara localității. Acesta a mai spus că nu a avut intenția să-l târâie pe asfalt și că ar fi condus cu viteză redusă, pentru a nu-i provoca traume.
Însă, câinele s-ar fi speriat de alte mașini în trafic și ar fi început să opună rezistență, de aici și urmele de sânge lăsate pe asfalt.
Acesta a mai spus că nu știe care este soarta bietului animal, deoarece l-a lăsat în seama martorilor care s-au implicat pentru a-l salva.
Întrebat de ce nu a ales o modalitate mai umană de a transporta câinele, preotul a spus că nu l-a luat în automobil ca să nu muște copiii și să nu facă mizerie.


 
 
 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata