NordNews
Avem ce spune

Un singur candidat, desemnat la funcţia de director-adjunct al CNA. Lidia Chireoglo este învingătoarea

Un singur candidat, desemnat la funcţia de director-adjunct al CNA. Lidia Chireoglo este învingătoarea
 
Lidia Chireoglo este candidatul desemnat la funcţia de director-adjunct al CNA. Decizia a fost luată în urma concursului, desfăşurat, astăzi, la care au participat cinci candidaţi. Asta după ce, unul din cei şase aspiranţi la funcţia de vice-director al CNA, Violina Şpac,  s-a retras din concurs, în această dimineaţă. 
 
Astfel, la interviu au fost admiși Alexandr Patraşco, șeful Secției formare continuă din cadrul Academiei de Poliţie “Ştefan cel Mare a Ministerului de Interne”, Veaceslav Guțan, conferențiar universitar la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”, Iurie Slivciuc – fost angajat al MAI, pensionar, Sava Maimescu – conferențiar universitar la Universitatea de Stat din Moldova şi Lidia Chireoglo – ofițer superior de urmărire penală pe cazuri excepționale din cadrul  CNA. 
 
Învingătoarea concursului, Lidia Chireoglo, are 37 de ani, este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM, are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenţei, este căsătorită şi are doi copii.
 
Amintim că, în activitatea sa, directorul Centrului este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţie de vice-director. Potrivit Legii CNA, candidatul ales urmează să fie votat de Parlament.
1 Comentariu
  1. Kojack spune

    Penso que ele está a falar de casos mais radicais, e não de situações mais comuns como por exemplo conflitos de ideias em relação a futebol, politica ou mesmo feminismo e minorias. Claro que a liberdade de expressão é sempre um tópico problemático e não se pode agradar a gregos e troianos como o Sr. disse, mas neste momento penso que um filtro de situações extremistas para evitar a propaganda é algo bem aplicado. Caso seja mesmo um „filtro á liberdade de expressão penso que temos um problema grave e aí as pessoas manifestar-se-ão.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"