NordNews
Avem ce spune

Un șofer de 21 ani a fugit de la locul accidentului produs în raionul Glodeni

Un șofer de 21 de ani a părăsit locul accidentului, care s-a produs ieri, la orele 21:17 pe traseul ce leagă satele Moara Domnească și Viişoara din raionul Glodeni.
 Potrivit poliției, șoferul de 21 de ani conducea un autoturism de marca BMW și se deplasa pe traseul Moara Doamnească în direcţia satului Viişoara. Acesta avea în calitate de pasageri încă două persoane. Tânărul șofer nu a adaptat regimul de viteză la condițiile climaterice şi a derapat de pe traseu.
 În urma accidentului, șoferul a abandonat autoturismul. Unul dintre pasageri a fost internat la Spitalul Raional Glodeni, unde a fost diagnosticat cu diverse politraumatisme, dintre care o traumă cranio-cerebrală închisă.
Contactată telephonic, ofițerul de presă al IP Glodeni, Eugenia Molceanov, a declarat pentru reporterul nordnews.md că nu a fost înregistrat niciun accident:  „Nu a fost niciun accident aseară. Eu am luat sinteza pentru ziua de ieri și nu am observat nimic. Probabil, a fost unul neînsemnat, unde nu a fost poliția”, a menționat  ofițerul de presă.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"