NordNews
Avem ce spune

Un șofer în stare de ebrietate a intrat cu BMW-ul într-un stâlp

UPDATE // 09:05 // Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 33 de ani, iar șoferul BMW-ului era în stare de ebrietate, anunță Poliția Capitalei, transmite deschide.md.

 

„Polițiștii au stabilit că automobilul BMW era condus de conducător în vârstă de 25 ani, deplasânduse cu viteză excesivă a pierdut controlul asupra volanului a derapat de pe traseu tamponânduse într-un pilon electric. Pasagerul care la acel moment se afla în automobil în urma impactul a decedat. Conducătorul fiind supus testului alcoolscopic, în aerul expirat fiind stabilită o concentrație de alcool de 0,55 mg/l”, se arată în co0municat.

 

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

 

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

 

O persoană a murit, după ce un automobil s-a izbit într-un pilon și a fost cuprins de flăcări. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:00, pe strada Muncești, din sectorul Botanica al capitalei.

 

Preliminar, potrivit datelor poliției, în accident a fost implicar un automobil de marca BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani.

În urma impactului, BMW-ul a ars ca torță, iar pasagerul a murit pe loc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata