NordNews
Avem ce spune

Un tânăr a încercat să treacă frontiera cu un revolver, pentru care nu avea acte

Un cetăţean al R. Moldova a fost depistat, în punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, cu un revolver traumatic, pentru care nu avea niciun document de posesie, scrie tvrmoldova.md.

Acum o zi, pe direcţia ieşire din ţară, poliţiştii de frontieră în comun cu grănicerii ucraineni au acţionat în baza unei informaţii operative. Ca urmare, un autoturism de model Skoda Octavia, cu numere de  înmatriculare ucrainene, a fost îndepărtat din fluxul de maşini şi supus unui control adiţional. În cadrul verificărilor, în torpedou a fost depistat un revolver traumatic, fără cartuşe. Şoferul automobilului s-a dovedit a fi cetăţean al R. Moldova, în vârstă de 28 de ani.

Pentru armă, tânărul nu deţinea niciun document. La audieri, acesta a declarat că nu ştia despre restricţia de transportare a revolverului peste frontieră.

În continuare, poliţiştii de frontieră din Direcţia regională EST investighează cazul sub toate aspectele legale. Arma a fost ridicată şi transmisă către laborator pentru constatarea tehnico-ştiinţifică balistică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata