NordNews
Avem ce spune

Un tânăr a primit 15 ani de închisoare după ce și-a ucis și mâncat propria mamă

Un bărbat din Spania a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce și-a ucis mama și a mâncat bucăți din corpul ei.  Alberto Sanchez Gomez, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat în 2019, când poliția a găsit părți din trupul femeii în locuința ei, iar unele se aflau depozitate în caserole. Instanța spaniolă a respins argumentele expuse de Gomez, potrivit cărora acesta a trăit un episod psihotic în timpul crimei. Acum, tânărul va ispăși 15 ani pentru crimă și încă cinci luni pentru profanarea unui cadavru.scrie digi24. 

Totodată, Alberto Sanchez Gomez trebuie să-i plătească fratelui său 60.000 de euro drept compensații.

Poliția spaniolă a ajuns la apartamentul femeii din Madrid în februarie 2019, după ce o prietenă a acesteia a sunat spunând că este îngrijorată în privința ei.

În timpul procesului, instanța a auzit că Gomez, atunci în vârstă de 26 de ani, și-a strangulat mama în timpul unei dispute. Ulterior, acesta i-a tranșat trupul și a consumat părți din el în următoarele două săptămâni, hrănindu-și și câinele cu carne umană.

Presa spaniolă a scris că tânărul era cunoscut poliției și mai fusese violent față de mama sa în trecut. În momentul arestării, Gomez încălcase un ordin de restricție.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata