NordNews
Avem ce spune

Un tânăr a vrut să iasă din Moldova cu un automobil furat din Bulgaria

Un tânăr din R.Moldova a rămas fără automobil după ce polițiștii de frontieră Cahul au depistat că mașina acestuia se află în căutare internațională. Acesta fiind furată de pe teritoriul Bulgariei, scrie Deschide.md.

Cazul a avut loc la 25 ianuarie, la punctul de trecere al frontierei Cahul. Pentru efectuarea controlului de frontieră, pe sensul de ieșire din R.Moldova s-a prezentat un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Cahul. Tânărul se afla la volanul unui autoturism de model Audi Allroad cu numere de înmatriculare românești.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în procesul de verificarea a actelor pentru mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au identificat, conform sarcinii Interpol, că autoturismul este dat în căutare internațională de către autoritățile din Bulgaria. Fiind întrebat, tânărul a declarat că nu cunoaște nimic despre acest fapt.

Acesta a mai menționat că și-ar fi procurat autoturismul în vara anului trecut în România, ca urmare a accesării unui anunț de vânzări de pe internet, unde se propunea spre vânzare autoturismul respectiv. El a spus că a procurat automobilul de la un cetățean român cu încheierea unui contract de vânzare-cumpărare și a perfectării unei procuri pe numele său, fără a avea nici o bănuială că ar putea exista nereguli.

Ca urmare, polițiștii de frontieră au întocmit un proces-verbal de audiere și constatare a ilegalității, autoturismul fiind parcat pe teritoriul SPF Cahul până la stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"