NordNews
Avem ce spune

Un tânăr din Drochia, reținut de polițiști. Ar fi săvârșit mai multe furturi în raionul Soroca

Un tânăr de 26 de ani din raionul Drochia a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi săvârșit o serie de furturi din locuințe în localitățile Rublenița și Egoreni din raionul Soroca. Anterior, acesta a fost judecat pentru infracțiuni similare, fiind eliberat din închisoare în iulie 2021. 

Polițiștii din Soroca au fost sesizați în perioada septembrie – noiembrie curent, referitor la mai multe furturi din locuințe. Proprietarii s-au plâns la poliție că persoane necunoscute ar fi pătruns în case prin geam, de unde au sustras mijloace bănești și bijuterii din aur. În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Soroca sub conducerea Procuraturii Soroca, suspectul a fost identificat și reținut. 

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul bănuitului, polițiștii au ridicat o daltă metalică cu ajutorul căreia acesta ar fi forțat geamurile și ar fi pătruns în locuințe. Polițiștii din Soroca întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea acumulării probelor, cât și verificarea implicării bărbatului în comiterea altor infracțiuni.

Potrivit legislației în vigoare, suspectul riscă amendă de până la 67 500 de lei sau închisoare până la patru ani. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"