NordNews
Avem ce spune

Un tânăr din Duruitoarea Nouă, snopit în bătaie de doi minori. Victima a fost operată

Un tânăr în vârstă de 19 de ani, din satul Duruitoarea Nouă, raionul Râșcani, a ajuns la spital după ce a fost bătut de doi adolescenți din satul vecin.

Totul s-a întâmplat pe 1 august, în satul Văratic, raionul Râșcani. Potrivit oamenilor legii, victima se juca cu mingea de fotbal și ar fi lovit din greșeală un alt adolescent de 17 ani. Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, care a generat în violență fizică. Astfel, minorul de 17 ani, împreună cu un prieten de 16 ani, s-au apropiat de tânăr, l-au pus la pământ și au început să-l lovească cu picioarele. După ce victima și-a pierdut cunoștința, agresorul de 16 ani a telefonat la Serviciul 112, solicitând ajutorul medicilor.
Adolescentul a suferit o intervenție chirurgicală și se află sub supravegherea medicilor, a declarat pentru NordnNews, Ion Prisăcaru, șeful Secției Chirurgie de la Spitalul Raionul Rîșcani.
Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Ina Moscaliuc, a comunicat că făptașii sunt cercetați în stare de libertate. Oamenii legii așteaptă rezultatele expertizei medico-legală, pentru a stabili gravitatea vătămărilor corporale cauzate.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"