NordNews
Avem ce spune

Un tânăr din nordul țării a violat două minore în doar o săptămână. Este anunțat în căutare

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din nordul R. Moldova a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunilor de viol asupra a două minore. Acesta a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, „la 09 ianuarie 2019, inculpatul, aflându-se în propria gospodărie, situată într-un sat din nordul țării, având în calitate de oaspete pe victimă, care s-a dovedit a fi minoră, având intenția de a-şi satisface pofta sexuală, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voința din cauza vârstei fragede şi a stării de ebrietate, a întreținut un raport sexual cu ultima.”
Tot el, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2019, aproximativ la ora 01:30, în aceleași circumstanțe, a violat o altă minoră, de aceeași vârstă.
Menționăm că, în prezent, inculpatul se ascunde de organul de urmărire penală, fiind anunțat în căutare, iar termenul executării pedepsei urmează să fie calculat din momentul reținerii acestuia.
Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"