NordNews
Avem ce spune

Un tânăr din r. Sîngerei, atacat de tatăl vitreg cu un cuțit

Un tânăr de 19 ani din r. Sîngerei a fost luat la pumni de tatăl vitreg și a fost aproape de-ai tăia beregata, însă a fost salvat de frații mai mici. Totul s-ar fi întâmplat noaptea trecută, 7 ianuarie, în s. Rădoaia.

Tânărul se afla în jurul orei 01:30 într-un garaj, împreună cu tatăl vitreg, un bărbat în vârstă de 42 de ani, când între ei s-a iscat un conflict în urma căruia bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în față.

Ulterior tânărul s-ar fi dus să se culce într-o odaie în care se aflau frații săi, o fată de 13 ani și un băiat de 11 ani, când bărbatul a dat buzna peste el, înarmat cu un cuțit de  vânătoare, pe care l-a pus la gâtul tânărului și l-a amenințat că-l omoară.

Acesta nu și-a dus intențiile până la capăt deoarece ar fi fost oprit de cei doi minori.

Tânărul s-a plâns la poliție pe acest caz, iar oamenii legii au inițiat o cauză penală și l-au reținut pe cuțitar pentru 72 de ore.

1 Comentariu
  1. Klaus spune

    Aceste cazuri se întîmplă în familiile cu părinți NEBIOLOGICI sau cu copii ADOPTAȚI. Un tată biologic nu va ridica Mâna cu propriul fiu. Se mai întîmpplî în familile unde soțiile nu și-au păstrat verrginitate, avînd contacte cu alți ,,cavaleri,, înainte de căsătorie. Apare efectul TELEGONIEI. În memoria fetei se păstrează energia primului contact. Este demonstrat științific, dar a fosst ascunsă informația din motive ideologice distructive

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"