NordNews
Avem ce spune

Un tânăr din Republica Moldova, înjunghiat pe o stradă din Iași

Un băiat de 21 de ani din Republica Moldova a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori şi bătut cu bestialitate. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de 14 iunie, în jurul orei 4, relatează unimedia.md.
Întâmplarea a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 4, în zona Copou. Acesta ar fi început să se certe pe stradă cu un necunoscut, iar la un moment dat, aceasta a început să-l lovească, iar ulterior l-a înjunghiat. Agresorul l-a lovit atât de puternic încât i-a scos aproape toţi dinţii, i-a produs o contuzie a mandibulei şi l-a înjunghiat în spate şi braţ. Băiatul a mers singur până la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi pentru a fi tratat.

„Pacientul a ajuns la spital în urma unei agresiuni fizice. Prezenta multiple plăgi înjunghiate în partea posterioară a toracelui, în zona axilei şi a braţului stâng. De asemenea, acesta avea şi mai multe traumatisme faciale, printre care o contuzie de mandibulă şi lipsa mai multor dinţi“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi îl caută acum pe agresor.

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata