NordNews
Avem ce spune

Un tânăr moldovean, numit consilier al Secretarului General al ONU în domeniul economiei sustenabile

Un tânăr din Republica Moldova face parte, începând cu 27 iulie, din echipa de consiliere a Secretarului General al Organizației Națiunilor Unite (ONU) , Antonio Guterres, în domeniul economiei sustenabile. Este vorba despre Vladislav Kaim, care a fost numit membru al Grupului Consultativ de Tineret pe Schimbări Climatice, scrie agora.md.

În calitatea mea de membru al Grupului, eu voi consilia Excelența Sa (nr. -generalul ONU) asupra modalităților în care strategiile de revitalizare economică sustenabilă post-COVID pot asigura un viitor mai verde și prosper pentru tineretul de azi și toată societatea, a scris Kaim pe pagina sa de Facebook.

Vladislav se arată mândru că va fi vocea Republicii Moldova, dar și a altor țări din Europa.

Un obiect special de mândrie pentru mine e că prin vocea mea atât Republica Moldova, cât și Europa de Est, vor fi reprezentate în primul Grup Consultativ de Tineret pe Schimbări Climatice pe lîngă Secretarul General al ONU. Este o oportunitate importantă de a confirma și îmbunătăți ambițiile climatice ale țării și regiunii”, a spus tânărul.

În același mesaj, Vladislav a menționat că va conlucra cu persoane din mai multe țări.

În activitatea mea ca membru al Grupului Consultativ de Tineret voi conlucra cu șase alți colegi magnifici din toate colțurile ale lumii: Brazilia, Sudan, Franța, SUA, India și Fiji, se arată în textul publicat de moldovean.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"