NordNews
Avem ce spune

Un taximetrist din Soroca a fost tâlhărit de propria mașină

Un bărbat de 42 de ani a anunțat poliția că a fost deposedat de automobilul personal de model „Hyundai” în seara zilei de 14 februarie, în jurul orei 19:20, pe traseul spre satul Trifăuți, raionul Soroca, de către doi tineri necunoscuți care au fost luați ca pasageri.
Informația a fost transmisă celor patru echipaje de patrulare care se aflau în zonă la asigurarea climatului de siguranță a circulației rutiere. În scurt timp, inspectorii de patrulare au depistat, la ieșire din sat, mașina derapată de pe carosabil și blocată pe câmp agricol.
Totodată, un alt echipaj de patrulare și polițiștii IP Soroca s-au deplasat la locul unde se afla victima. Astfel, s-a stabilit că în jurul orei 19:00, doi tineri, prin intermediul unei vânzătoare de la o gheretă situată pe strada Ștefan cel Mare din Soroca, au comandat un taxi pentru deplasarea în satul Trifăuți.
Întrebat, taximetristul a spus polițiștilor că unul dintre clienți a urcat în față, iar cel de-al doilea în spatele lui. În timp ce a cotit pe drumul secundar spre satul Trifăuți, pasagerul din spate, pe neașteptate, a scos un cuțit și i l-a pus în regiunea gâtului. Atunci, el a frânat brusc, apucând cu mâna lama cuțitului, a înlăturat-o de la gât, provocându-și o plagă la mână și a ieșit din automobil. Îndepărtându-se de mașină, a observat că cel care îl amenințase s-a urcat la volan și împreună cu celălalt pasager s-au deplasat în satul Trifăuți.
Între timp, inspectorii de patrulare primind detalii despre suspecți, au depistat într-o gospodărie abandonată, unul dintre ei. Acesta are 27 de ani, locuitor al satului Trifăuți, care ulterior a divulgat și identitatea celui de-al doilea suspect, un tânăr 23 ani, domiciliat în satul Cosăuți.
La moment, cazul este cercetat de IP Soroca pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"