NordNews
Avem ce spune

Un teren de joacă pentru copii, amenajat la inițiativa deputatului Platformei „Pentru Moldova”, Corneliu Padnevici, în raionul Soroca

Sărbătoare mare pentru copiii din Șolcani, raionul Soroca. Aici a fost inaugurat un teren de joacă pentru copii la inițiativa deputatului Corneliu Padnevici, membru al Platformei Parlamentare “Pentru Moldova”. Inițiativa a fost susținută de câțiva agenți economici. Este al doilea teren amenajat de către deputați din Platforma parlamentară „Pentru Moldova”. (P)

Corneliu Padnevici a menționat că susținerea educației și crearea condițiilor pentru dezvoltarea copiilor sunt prioritare pentru el.

„Investițiile făcute în copii reprezintă, de fapt, investiții în viitorul nostru. În calitate de deputat, voi susține toate inițiativele de încurajare a educației, creare și îmbunătățire a condițiilor din grădinițe și școli, asigurare a învățământului de calitate”, a afirmat deputatul ales pe circumscripția uninominală nr.6 – Drochia-Dondușeni-Soroca.

Corneliu Padnevici a mai spus că Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, la înființarea căreia a contribuit, își propune să elaboreze și să promoveze proiecte de legi și inițiative în susținerea copiilor și familiilor.

„Prin consolidarea voturilor membrilor Platformei, dar și cu atragerea susținerii altor deputați, care vor dori să participe prin acțiuni și nu doar cu vorbe goale la crearea condițiilor mai bune generației în creștere, vom reuși să promovăm un număr mare de proiecte și inițiative bune, care să bucure copiii, tinerii, părinții acestora”, a menționat deputatul

Amintim că, recent, cu susținerea deputatei neafiliate Eleonora Graur, care face parte din Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, și în localitatea Mincenii de Sus, raionul Rezina, a fost inaugurat un teren de joacă pentru copii.

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” este formată din deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” și șase parlamentari neafiliați. Platforma are ca scop relansarea dialogului constructiv în Parlament şi direcționarea efortului deputaților spre realizarea proiectelor importante pentru cetățeni şi pentru dezvoltarea localităților Moldovei. Platforma este deschisă pentru parlamentarii din toate fracțiunile.

P.

Acest articol nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata