NordNews
Avem ce spune

Unde a dispărut președintele raionului Rîșcani

Președintele socialist al raionului Rîșcani, Vasile Secrieru a dispărut din spațiul public sau, precum declară edilul orașului Rîșcani, Victor Bogatico: “a dat bir cu fugiții”.  Potrivit acestuia, dispariția de câteva zile din spațiul public a președintelui de raion este o dovadă că tânărul socialist a fost chemat “la covor” de liderii Paridului Socialiștilor din Republica Moldova. Asta pentru că alesul local a intrat în gura presei, după că și-ar fi procurat un apartament din bani publici.

Mai mulți internauți au observat că Vasile Secrieru și-a șters pagina de Facebook. Totodată, potrivit unor surse, acesta a avut mai multe zile telefonul deconectat. Jurnaliștii NordNews au încercat să discute cu președintele raionului Rîșcani, dar fără succes.

Foto: captură de ecran facebook

Primarul orașului Rîșcani, Victor Bogatico crede că Vasile Secrieru “a dat bir cu fugiții”.

“Potrivit unor surse , președintele raionului Rîșcani a fugit, asta după ce a fost certat de Partidul Socialiștilor, care este gată să-l facă țap ispășitora scris Bogatico pe pagina sa de facebook.

Contactat telefonic, deputatul Vladimir Mizdrenco, care și-a gâștigat mandatul de ales al poporului în urma alegerilor parlamentare din 2019 pe circumscripția uninominală nr.4, Rîșcani a declarat pentru NordNews că Secrieru nu a dispărut nicăieri”.

“Vasile Secrieru  se află în concediu medical” , a spus Mizdrenco.

Amintim că, deputatul Radu Marian a sesizat Procuratura Generală, Autoritatea Națională de Integritate și Cancelaria de Stat, după ce l-a acuzat pe președintele raionul Rîșcani că s-ar fi ales cu un apartament din bani publici. Radu Marian a publicat  decizia Consiliului Raional, potrivit căreia, Vasile Secrieru a fost împuternicit să încheie un contract de locațiune cu el însuși. De cealaltă parte, Secrieru a negat acuzațiile și a publicat pe pagina sa de Facebook o altă decizie a Consiliului, în care este indicat că vicepreședintele raionului, Igor Culic, a fost împuternicit să încheie contractul de locațiune.

BANNER_FINANTATORI
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"