NordNews
Avem ce spune

Unde-i Lupu?

Lumea bună, care-și câștigă pâinea, untul și icrele de Manciuria cu pixul, tastatura sau microfonul, a fost afectată ieri de absența lui Marian Ilici  Lupu, ex-președinte al PD, candidat la președinția R. Moldova în 2016, pe listele naționale ale PD-ului pentru alegerile parlamentare. Mai mult, după spusele lui Dumitru Diacov, Marian Ilici  nu intenționează să candideze pe vreo circumscripție uninominală, fiind prins în niște proiecte.
Aș zice să nu ne mai nedumerim atâta. Să nu uităm că în prezidențialele din 2016, candidatul PD-ului Marian Lupu a fost umilit într-un hal fără hal, fiind forțat să iasă, neașteptat chiar și pentru el, din cursa electorală.  Asta după ce PD-ul împânzise necuprinsa noastră țară – de la Naslavcea la Giurgiulești – cu panouri de publicitate electorală de pe care frumoasa fotografie a lui Marian Ilici se uita inteligent la  alegători, secundată de sloganul electoral „AUD, ASCULT, REZOLV”,  lozincă „împrumutată”, spun gurile rele, de la ex-premierul britanic Tony Blair.
Cred că fiecare celulă din genetica de doi metri ai lui Marian Ilici a suferit atunci amarnic. A înțeles, se vede, personajul cu dicție dâmbovițeană cât de periculos e să te legi cu răzeșul de la Grozești. Așa că lăsați-l pe Marian Ilici să viețuiască în pacea nevinovatelor sale proiecte! Lupu-i acolo…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"