NordNews
Avem ce spune

Unul dintre agresorii lui Dinu Plîngău este fiul vicepreședintelui OT PDM Edineț

Unul dintre cei trei agresori, care l-ar fi atacat pe Dinu Plîngău, candidatul „Acum” la Edineț,  ar fi Vlad Nepeivoda, fiul vicepreședintelui Organizației Teritoriale al Partidului Democrat din Moldova și șeful „Edineț-Gaz”, Igori Nepeivoda. Informația a fost oferită pentru nordnews de Dinu Plîngău, victima celor trei agresori, care l-ar fi identificat pe mezinul Nepeivoda.
 

sursa foto: facebook.com

 
Potrivit lui Dinu Plîngău, cei trei i-ar fi aplicat  lovituri în regiunea pieptului, după care l-au strâns de gât, i-au sustras telefonul și l-au somat să părăsească orașul Edineț.
Dinu Plîngău, candidat ACUM pe circumscripția Edineț

„M-au lovit în piept, m-au apucat de gât chiar în fața comisariatului de Poliție Edineț. Polițiștii se uitau  și nu făceau nimic.  Agresorii mi-au sutras telefonul și au încercat să-l deterioreze. Probabil, le-a reușit pentru că unele imagini video nu pot fi redate.  Am depus o plângere atât la poliție, cât și la Procuratură. Unul dintre agresori este  Vlad Nepeivoda, fiul lui Igori Nepeivoda, mâna dreaptă  a lui Oleg Sîrbu, deputat PDM și candidat pe circumscripția Edineț”, spune Dinu Plîngău.
 
 
 
Echipa nordnews a încercat sa obțină o reacție din parte lui Vlad Nepeivoda și  a lui Igori Nepeivoda, însă cei doi nu au raspuns la telefon.
Din dreapta, Igori Nepeivoda, vicepreședintele OT PDM EDINEȚ

 
Contacta telefonic, Oleg Sîrbu, candidatul PDM pe circumscripția Edineț și președintele OT de partid, a declarat pentru nordnews că nu comentează acest caz.
Oleg Sîrbu, candidat PDM pe circumscripția Edineț

 
„ Asupra acestui caz în care este implicat Dinu Plîngău trebuie să se pronunțe organele abilitate. Îmi pare rău, că Dinu încearcă să implice numele meu în această campanie. Îl cunosc foarte bine pe Dinu, el știe. Vreau să trăim cu toții bine și cu Partidul Nostru și cu Steluța  și să ne spunem după alegeri bună ziua, dar să nu ne urâm. Am încredere  că această campanie să fie una corectă și echidistantă”, a menționat Oleg Sîrbu.
 
 
 
 
Ofițerul de presă al IP Edineț spune că pe cazul dat a fost pornită o procedură contravențională în vedrea stabilirii tuturor circumstanțelor.

„Domnul Plângău s-a adresat la poliție cu o plîngere, prin care declară a fost insultat și agresat fizic de trei persoane necunoscute. Nu poate să fie așa ceva ca poliția să nu intrevină, probabil a venit un polițist, care s-a parcat și la moment domnul Plîngău s-a adresat dumnealui și totul a fost înregistrat. Nu a fost așa ca poliția să nu intervină, noi ne facem lucru decent”, a precizat ofițerul de presă al IP Edineț, Svetlana Talpă.

 
Amintim că Dinu Plîngău a fost agresat fizic, în după-amiaza zilei de astăzi, pe scările Inspectortului de Poliție Edineț. Anunțul a fost făcut de Plîngău într-o postare pe rețeau de socializare facebook în care a dezvăluit că este filat/urmărit de poliție.
Potrivit aspirantului la fotoliul de deputat pe circumscripția uninominală Edineț, el a fost atacat de trei persoane necunoscute după ce a dat un live pe facebook  de pe scările IP Edineț. Pe lângă, bătaie Plîngău a fost amenințat cu răfuială fizică și îndemnat să părăsească Edinețul.

 
Remarcăm că pe data de 24 februarie 2019 vor avea loc alegerile parlamentare în Republica Moldova. În premieră, acestea se vor desfășura conform unui sistem electoral nou. Astfel, 50 de deputați vor fi aleși ca și acum, pe listele de partid, iar alți 51 vor fi aleși în circumscripțiile electorale.
 

4 Comentarii
  1. ION spune

    Nu te mai poti uita la aceste minciuni de doi bani. Familia Nepeivoda este o familia unita si cu valori morale inalte, nu e cazul sa implicati aceasta familie in minciunile voastre politice murdare, la fel si alte nume ca Deputatul Oleg Sirbu, care s-a dedicat cetatenilor din r. Edinet. Referitor la asa numita victima Plingau, daca era barbat cel putin iti cerea scuze public pentru murdaria pe care o versa pe oameni, dar numele lui de familie spune totul de la sine. Pacat de asa tineri incompetenti, care ieri se evidentiau pe paginile internetului cu fete goale si cu vischi dar azi deja se victimizeaza doar ca sa atraga atentia alegatorilor. Rusine

  2. Tudor spune

    Vlad este un baiat bun si foarte de treaba si este foarte linistit

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"