NordNews
Avem ce spune

Usatîi ar putea fi anunțat în căutare internațională la solicitarea lui Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, ar putea fi din nou dat în căutare internațională, la insistența personală a lui Igor Dodon.


Edilul de Bălți susține că președintele Igor Dodon „imploră” autoritățile rusești să fabrice măcar un dosar pe numele său.

Dodon roagă autoritățile de la Moscova, cu lacrimi în ochi, să deschidă noi dosare penale pe numele meu. Acesta se lăuda că voi fi dat în căutare internațională pină pe data de 1 aprilie, iar pandemia de COVID-19 i-ar fi bulversat planu” a declarat Usatîi într-un mesaj video postat pe rețeaua de socializare Facebook.

În opinia primarul de Bălți, Renato Usatîi, aceste acțiuni sunt legate de rezultatele unui sondaj intern. Potrivit datelor, Igor Dodon asistă la o scăderea drastică a rating-ului său.
Usatîi a mai adăugat că toate învinuirile aduse de pînă acum nu s-au soldat cu nimic, iar la final a făcut și o adresare către liderul neformal al socialiștilor:

Voi ați obosit absolut pe toți. Oamenii nu vor cere autobuze sau avioane, ei vor veni și cu trenul numai să vă dea jos!”

5 Comentarii
  1. […] „Dodon roagă autoritățile de la Moscova, cu lacrimi în ochi, să deschidă noi dosare penale pe numele meu. Acesta se lăuda că voi fi dat în căutare internațională pină pe data de 1 aprilie, iar pandemia de COVID-19 i-ar fi bulversat planu” a declarat Usatîi într-un mesaj video pe Facebook, citat de nordnews.md.  […]

  2. Vitalii Andronic spune

    ?

  3. […] Edilul de Bălți susține că președintele Igor Dodon „imploră” autoritățile rusești să fabrice măcar un dosar pe numele său, transmite emedicina.md cu referire la nordnews.md. […]

  4. […] Edilul de Bălți susține că președintele Igor Dodon „imploră” autoritățile rusești să fabrice măcar un dosar pe numele său, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md. […]

  5. […] „Dodon roagă autoritățile de la Moscova, cu lacrimi în ochi, să deschidă noi dosare penale pe numele meu. Acesta se lăuda că voi fi dat în căutare internațională pină pe data de 1 aprilie, iar pandemia de COVID-19 i-ar fi bulversat planu” a declarat Usatîi într-un mesaj video pe Facebook, citat de nordnews.md.  […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata