NordNews
Avem ce spune

Usatîi cere tragerea la răspundere a lui Dodon pentru nedeclararea cheltuielilor publicitare

Renato Usatîi cere organelor abilitate tragerea la răspundere a lui Igor Dodon și PSRM pentru încălcarea legislației. Mai exact, liderul „Partidului Nostru” și primarul de Bălți se referă la nedeclararea cheltuielilor pentru publicitate în ajunul campaniei electorale, scrie deschide.md.

Campania electorală, oficial, încă nu a început, dar Dodon și PSRM deja se ocupă de falsificare… Acest ziar a fost tipărit în câteva tipografii. Total, au fost tipărite peste 800 mii de exemplare, dar, oficial, ei au tipărit doar 45 de mii de exemplare. Doar pentru mun.Bălți Dodon a oferit 50 de mii de ziare… Asta înceamnă că 755 de mii de exemplare au fost achitate cash… Este o fărădelege”, a menționat Usatîi în cadrul unui briefing de presă.

Politicianul a amintit despre faptul că anterior, au mai existat cazuri când Dodon și PSRM declarau cheltuieli mult mai mici decât cele reale: „Amintiți-vă de acel caz cu panourile electorale, când pentru toți concurenții prețul este de 250-300 euro, iar pentru Dodon a fost de 6,7, 10 euro”.

Este o încălcare a legislației, iată de ce noi ne vom adresa la CEC și organelor abilitate. Verificați, vă rog, aceste circa un milion de ziare și de ce ei achită cash”, a precizat liderul PN.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"