NordNews
Avem ce spune

Usatîi: E un cadou de la toți, făcut din tot sufletul

După ce în decursul zilei de astăzi, în spațiul public au circulat informații conform cărora banii “căpturați” de vameșii din R.Moldova erau destinați liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, primarul de Bălți a venit cu o reacție în acest sens. Acesta spune că nu are nicio legătură cu milionul jumătate de euro găsit de oamenii legii în urma efectuării controlul de rigoare a unui TIR cu plăcuțe de înmatriculare din R.Moldova care venea din România.


În cadrul unei transmisiuni live, edilul de Bălți a menționat că șoferul TIR-ului face parte dintr-un grup de criminalitate organizată din Băcioi, specificat în contrabanda cu ţigări.

Astăzi, niște ticăloși, au încercat să distrubuie aceste minciuni pentru a da prilej de vorbă oamenilor în ajunul sărbătorilor de Paști. Dețin și numele acestor flăcăi, voi îi cunoașteți…Unul din ei este Ernest Vardanian, consilierul lui Dodon, care a scris pe canalul său de telegram (serviciu de mesagerie instantă) că în urma unei operațiuni a forțelor speciale a fost împiedicată realizarea conspirației împotriva președintelui“.


La finalul transmisiunii, Usatîi s-a adresat către Călin Gabriel, Oleg Cristal, Corneliu Gandrabur, Igor Dodon, Ernest Vardanian și a promis că le va face cadou câte un tub de vaselină.

Acest cadou vă va fi de mare folos în timpul apropiat. E un cadou de la toți, făcut din tot sufletul”, a declarat el.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"