NordNews
Avem ce spune

Usatîi îl provoacă pe Dodon: „Igor Dodon, hai și te'om trimite în cosmos…”

Primarul de Bălți și liderul formațiunii politice Partidul Nostru, Renato Ustîi vine cu o propunere ingenioasă pentru moldoveni. Acesta îi îndeamnă pe conaționalii noștiri, să semneze o petiție online, pentru al trimite pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon în cosmos. Declarația a fost făcută de Usatîi  într-un  video live pe pagina sa de facebook. 

 
În opinia primarului de Bălți, Igor Dodon va fi primul moldovean, care va  survola spațiul cosmic, iar despre asta va scrie o lume întreagă.
 

Igor Dodon, hai și te’om trimite în cosmos…Tu vei fi primul moldovean, care a ajuns în spațiul cosmic. Îți imaginezi Dodoane, tu cu figura ta rumenă vei fi cosmonaut. Vă imaginații că desprea asta va trâmbița toată presa mondială : „Igor Dodon este primul comonaut moldovean care a cucerit spațiul cosmic”, a făcut patru cercuri în jurul pământului  și s-a terminat „solearka”, a declarat primarul de Bălți pe un ton irionic.

Urmăriți discursul lui Usatîi de la  minutul 19:59

О том как наш “oleaca doctor”хочет отстранить 3 судей Конституционного суда и почему он всё-таки “oleaca patient”.

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Dienstag, 5. Mai 2020

 
Luarea în zeflemea  a lui Dodon  de către  lui Usatîi, a venit după ce președintele țării a vizitat pe furiș orașul Bălți, în special pe episcopul de Bălți și Fălești, Marchel. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"