NordNews
Avem ce spune

Usatîi: Unica șansă a lui Dodon să evite alegerile anticipate, este să voteze pentru Guvernul Grosu

Unica șansă a lui Igor Dodon să evite alegerile anticipate este să voteze pentru candidatul Igor Grosu, la funcția de prim-ministru. Declarația a fost făcută, de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”.

Lui Dodon i-a rămas unica șansă ca să nu fie anticipate, să voteze Guvernul Grosu. Eu cred că, din punct de vedere strategic, Dodon  nu o să voteze și o să mergem în anticipate. Deja sper, că această campanie electorală să fie o competiție a ideilor și de demonstrare a capacităților de a le realiza”, a declarat Usatîi.

Referitor la colectarea voturilor din partea parlamentarilor de către candidatul Igor Grosu, edilul de Bălți consideră că acest lucru este o imitare.

Ei nu caută, eu cred că asta este o imitare, pentru a-l ține pe Igor Dodon cu temperatura ridicată. Pentru a arăta că putem să avem și un guvern cu aceștia. Dodon, până la moment controlează și majoritatea agențiilor pe care le avem și a ministerelor, necătând că este un guvern interimar”, a adăugat Renato Usatîi.

Amintim că, ieri Igor Grosu și-a prezentat echipa pentru guvernare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"