NordNews
Avem ce spune

Vameșii din Lipcani au depistat țigări nedeclarate

Angajații posturilor vamale au prevenit încă două tentative de trafic ilicit cu produse din tutun, fiind reținute în total 13 800 de țigarete ascunse de controlul vamal.

Primul caz a fost raportat de către angajații postului vamal ”Lipcani”, care au depistat, ieri, 4 800 de țigarete de diverse mărci. Bunurile erau ascunse sub scaunele din față ale unui autoturism, condus de către o cetățeană a României.

Cea de-a doua reținere a fost înregistrată pe aeroportul din Capitală, după ce, câinele de serviciu al Vămii a reacționat la valiza unuia dintre pasagerii cursei Chișinău – Londra. În cadrul controlului dispus asupra bagajului, vameșii au depistat 9 000 de țigarete nedeclarate.

Loturile au fost reținute în vederea confiscării, iar călătorii care le-au tăinuit de la controlul vamal au fost amendați.

Amintim că, în zilele de odihnă, angajații posturilor vamale au raportat trei cazuri de reținere a produselor din tutun, tăinuite de la controlul vamal. În total, au fost reținute 18 200 de țigarete nedeclarate. Cazurile au fot consemnate la posturile vamale ”Leușeni” și ”Aeroportul Internațional Chișinău”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"