NordNews
Avem ce spune

Vasile Bînzaru este noul președinte al Asociației Sindicale „Frontiera”

Asociația Sindicală „Frontiera” a ales  prin vot unanim un nou  președinte. Domnul Vasile Bînzaru își va exercita funcția de președinte în următorii cinci ani, iar vicepreședinte a fost numită doamna Stela Sîrbu.
Asociației Sindicale „Frontiera” activează de cinci ani de zile, perioadă în care acțiunile sindicatului se remarcă prin munca în echipă, parteneriate, rezultate vizibile și extinderea echipei. Obiectivele care exercită atribuţiile şi implementează politica statului în domeniul managementului integrat al frontierei de stat vine în cooperare cu decizia angajaților poliția de prontieră pentru apărarea drepturilor şi intereselor social-economice, inidviduale şi colective.
Șeful adjunct al Departamentul Poliție de Frontieră, domnul Veaceslav Garștea a salutat efortul și aportul tuturor membrilor de sindicat, a mulțumit pentru colaborarea prodigioasă în contextul rezultatelor obținute, a urat succese și o dezvoltare perpetuă în scopul consolidării și apărării drepturilor social-economice şi a intereselor legale ale polițiștilor de frontieră.
Decizia a fost anunțată în cadrul unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"