NordNews
Avem ce spune

VIDEO | 14 șoferi în stare de ebrietate la volan, depistați de INP în acest weekend

Conducătorii auto continuă să circule în stare de ebrietate la volan, doar în acest week-end inspectorii de patrulare au stopat în trafic 14 șoferi în stare de ebrietate, care au fost documentați și înlăturați de la volanul mașinii.
Timpul instabil de afară și carosabilul lunecos nu i-au impedicat pe conducători să circule cu viteză, fiind sancționați – 458, iar alți 22 șoferi în momentul stopării nu dețineau asupra lor permise de conducere.
În aceste zile au fost depistate de către inspectorii INP peste 1 000 de contravenții ale RCR.
Totodată, angajații #INP au reacționat la peste 80 de solicitări din partea cetățenilor.
Menționăm că de la data de 14 decembrie în total 19 șoferi în stare de ebrietate au rămas fără permis de conducere.

14 șoferi în stare de ebrietate la volan, depistați de INP în acest weekend

14 șoferi în stare de ebrietate la volan, depistați de INP în acest weekendConducătorii auto continuă să circule în stare de ebrietate la volan, doar în acest week-end inspectorii de patrulare au stopat în trafic 14 șoferi în stare de ebrietate, care au fost documentați și înlăturați de la volanul mașinii. Timpul instabil de afară și carosabilul lunecos nu i-au impedicat pe conducători să circule cu viteză, fiind sancționați – 458, iar alți 22 șoferi în momentul stopării nu dețineau asupra lor permise de conducere. În aceste zile au fost depistate de către inspectorii INP peste 1 000 de contravenții ale RCR. Totodată, angajații #INP au reacționat la peste 80 de solicitări din partea cetățenilor.Menționăm că de la data de 14 decembrie în total 19 șoferi în stare de ebrietate au rămas fără permis de conducere.

Gepostet von Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP am Montag, 17. Dezember 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"