NordNews
Avem ce spune

/VIDEO/ Țigări contrafăcute și arme fără acte de proveniență, depistate la un bărbat din Dubăsari

Afacerea ilegală a unui bărbat s-a finalizat cu ghinion. Țigări contrafăcute și arme fără acte de proveniență au fost depistate la domiciliul dar și pe lotul de pământ aflat în posesia unui bărbat de 46 de ani, originar din Dubăsari. Poliția a fost informată precum că bărbatul ar acționa ilegal cu scopul de a obține un profit bănesc. Pe acest caz au fost inițiate acțiunile de urmărire.

Ulterior suspectul a fost localizat și reținut. La domiciliul bărbatului, dar și pe un lot de pământ pe care creștea porumb, au fost efectuate percheziții, în urma cărora poliția a ridicat 65 de mii de pachete de țigări fără timbre de acciz și acte de proveniență, trei arme vânătorești deținute ilegal, dar și 60 de cartușe. La audiere, bănuitul a declarat că produsele de tutun urmau să fie comercializate pe teritoriul Republicii Moldova.

Prin urmare, pachetele de țigări au fost ridicate și confiscate. Pe numele individului a fost pornită cercetare penală. Acesta urmează a fi tras la răspundere conform legii în vigoare. Alte circumstanțe ale cazului se investighează.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"