NordNews
Avem ce spune

VIDEO | A jefuit două companii de microfinanțare din Bălți. Un tânăr de 23 de ani, reținut

Un tânăr de 23 de ani din Bălți a fost reținut de polițiști după ce ar fi comis două infracțiuni la nici două luni distanță. Prima infracțiune a fost comisă pe data de 28 noiembrie 2022. Atunci, făptașul a intrat într-o organizație de creditare nebancară din mun. Bălți, unde amenințând inspectorul de creditare, a sustras în mod deschis mijloace bănești în sumă de 17.249 de lei, după care s-a eschivat de la locul săvârșirii infracțiunii.

Ulterior, la data de 17 ianuarie curent, acționând similar, fiind înarmat cu un cuțit, acesta a sustras 22 500 de lei, de la altă organizație de creditare nebancară din Bălți. În urma măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, efectuate de către polițiștii IP Bălți, în comun cu Procuratura mun. Bălți, angajații Direcției Nord a INI, cu suportul angajaților Direcției Analitice a INI, suspectul a fost identificat și reținut.

Acesta își recunoaște vina, iar la moment este reținut conform art. 166 Cod de procedură penală, pe un termen de 72 ore. Potrivit legii penale acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani. Menționăm că, în continuare se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"