NordNews
Avem ce spune

VIDEO | A murit în drum spre serviciu. Un bărbat din Bălți și-a găsit sfârșitul în propriul automobil

A murit în drum spre serviciu. Un bărbat în vârstă de 58 de ani și-a găsit sfârșitul în propriul automobil. Tragedia a avut loc în această dimineață, pe strada Nicolae Iorga din Bălți. Rudele victimei sunt șocate de decesul subit al bărbatului.


„A murit în mașină, el venea la lucru. A fost de dimineața și a dus soția la lucru și pleca și el la muncă. Până aici..Așa e, ce să facem?  Lucra pe excavator, într-o firmă, dar nu cunosc cum se cheamă, aici la combinatul de blănuri lucra”, a declarat prietenul bărbatului decedat.

Specialiștii urmează să stabilească din ce cauză a murit șoferul.

„A sunat poliția și a spus că a murit în mașină, dar ce a fost, cum a fost, nu știu nimic. Așa-i viața omului.  Un prieten bun. Acesta este fratele lui.  Foarte bun om. A muncit toată viața, a fost bravo, pentru familie, pentru tot. Ce să facem?”, a adăugat prietenul bărbatului decedat.

Potrivit fratelui victimei, bărbatul ar fi murit din cauza unui stop cardiac.

„A sunat (poliția – notă red.) și a spus că s-a oprit inima, atât. – Dar avea probleme cu inima? – Nu”, a spus fratele bărbatului decedat.

Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi supus expertizei medico-legale pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Poliția a fost sesizată astăzi dimineața, în jurul orei 08:30, precum că pe strada Nicolae Iorga, în stația de oprire este o mașină de model Mitsubishi care staționase de foarte mult timp. Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit în interiorul mașinii un bărbat în vârstă de 58 de ani, locuitor al municipiului Bălți. Acesta se afla deja fără suflare”, a conchis Eugenia Molceanov, ofițera de presă IP Bălți

Poliția cercetează cazul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"