NordNews
Avem ce spune

VIDEO | A stat în rând. Deputata PPDA din Bălți, Arina Spătaru s-a vaccinat cu AstraZeneca

Deputata platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru și-a așteptat rândul pentru a se vaccina împotriva la Covid-19. Astăzi, parlamentara s-a imunizat cu serul AstraZeneca la Centrul de Vaccinare deschis recent în incinta Spitalului Clinic Bălți.

„Am considerat că un deputat, care a fost ales de către cetățenii Republicii Moldova trebuie să stea în rând și să se imunizeze atunci când aceste servicii vor fi accesibile tuturor oamenilor. Sunt bucuroasă să îndemn toți bălțenii, toți locuitorii nordului și a întregii țări să iasă în sfârșit din casă să vină și să se vaccineze”, a declarat Arina Săataru, deputat PPDA.

Arina Spătaru susține că nu are preferințe cu privire la un vaccin sau altul, așa că s-a imunizat cu serul disponibil.

„Pandemia la noi este tratată ca o stare de urgență, ca o stare excepțională, ca un război, și atunci când mergi în război te folosești de armele pe care le ai la îndemână, de aceea, pentru mine este important ca acest ser cu care m-am vaccinat să fie omologat de OMS. După cum ați văzut, nu am venit cu pretenții și nu am zis, dați-mi laie s-au bălaie”, a adăugat Arina Spătaru.

Oamenii care vin la centru să se vaccineze, cred că imunizarea este unica soluție de protecție împotriva coronavirusului.

„Trebuie toți să ne asigurăm, să ne protejăm. Am acceptat vaccinul Astra Zenecca.”

„Trebuie să ne protejăm cumva,  pentru securitatea mea personală. M-au instructat, m-au întrebat dacă am careva boli cronice și mi-au măsurat tensiunea”, au declarat oamenii.

Amintim că, etapa a treia de vaccinare a început în data de 11 mai. Până în prezent, în total, au fost vaccinați peste 185 de mii de moldoveni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata