NordNews
Avem ce spune

VIDEO | A tăiat urechea mătușii pentru a-i fura cerceii din aur. Un tânăr de 26 de ani și-a înjunghiat rudele

Crimă terifiantă în satul Dușmani, raionul Glodeni. Un tânăr de 26 de ani și-a înjunghiat mătușa și unchiul pentru că aceștia nu au dorit să-i dea bani. Într-un moment de furie, nepotul a scos din sertar un cuțit de bucătărie și a tăiat urechea mătușii pentru a-i lua cerceii din aur.


Coșmarul celor doi soți a început în seara zilei de luni, 17 februarie, când la ei în vizită a venit nepotul. Aceștia au servit băuturi alcoolice, iar când tânărul a cerut bani, întrei ei s-a iscat o ceartă. Soții au fost înjunghiați de mai multe ori. De-abia după miezul nopții femeia insângerată a acerut ajutorul vecinilor, care au aletat poliția și ambulanța.

Pe la ora două noaptea m-am trezit cu vecina în coridor, nu am încuiat ușa de la intrare. Când am deschis ușa camerei, m-am speriat. Era tăiată cu cuțitul, abia vorbea, strașnic era, era umflată toată fața. Eu am înțeles de la ea că au fost bătuți mai devreme dar nu au putut să iasă, a spus o vecină.

 Cumnatul femeii înjunghiate spune că șoțul ei s-a întors recent de la muncă din Cehia.

Ieri dimineața a venit nepotul și mi-a spus că ei sunt în reanimație. Cum așa? Eu alaltăseară am vorbit cu ea. E nepotul nostru, l-am botezat, nu vă pot explica nimic. Nu am auzit la ei scandal niciodată, să se bată, să se lovească unul pe altul, a povestit bărbatul.

Oamenii din sat sunt șocați de cele întâmplate.

Au spus că i-au bătut, i-au tăiat, urechile. Totul este plin de sânge. Cum a putut să facă asta? Sunt rude. Când a pus mâna pe cuțin nu înțeleg la ce s-a gândit? De fapt, el nu este chiar sănătos la cap, a adăugat altă vecină.

Potrivit autorităților locale, făptașul consuma droguri și ar fi revenit recent din România.

El le este nepot, dar așa barbar s-a comportat cu ei, i-a dezbrăcat, i-a tăiat cu cuțitul, i-a tăiat urechea ei. El consumă iarbă și droguri. Așa parcă este un băiat bun, dar când se droghează, se întâmplă lucruri rele, a declarat Petru Rusu, primarul satului Dușmani.

Victimele au fost transportate la Spitalul Raional Glodeni, starea lor fiind stabilă. Poliția a reținut făptașul pe urme fierbinți. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

 
 
 
 
 
 

6 Comentarii
 1. […] Nordnews.MD, cumnatul femeii înjunghiate spune că șoțul ei s-a întors recent de la muncă din […]

 2. Laura spune

  Doamne sfinte, este fratele și cumnata mea cum a putut idiotule ăla să facă asta, ce curaj a avut. De ar sta toată viața închis în pușcărie ăștia nu merită iertați. Va rog sa ma contactați și să îmi spuneți starea fratelui meu.

 3. Laura spune

  Vă rog mult, să îmi dați nr.de tel.de la spitalul unde este transportat fratele meu, vreau să vb.sa știu starea fratelui meu, eu sunt f.departe de el și nu știu cum să fac. Va rog ajutați-mă.

 4. […] Citește și: VIDEO | A tăiat urechea mătușii pentru a-i fura cerceii din aur. Un tânăr de 26 de ani și-a î… […]

 5. Laura spune

  Acest, individ mia omorât fratele, va rog să luați măsuri în acest caz, cu multa durere în suflet sora lui. ???

 6. Laura spune

  Bună ziua, aș dori să știu ce se întâmplă în continuare cu acest individ care mi-a omorât fratele, vreau să știu cu ce mă puteți ajuta, am fost la el la mormânt are și nu aveți idee în ce chin a tras el când acest idioți la omorât vreau dreptate pt.fratele meu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata