VIDEO | ACCIDENT TRAGIC LA EDINEȚ

Accident tragic în orașul Cupcini, raionul Edineț. Un bărbat de 46 de ani a decedat pe loc, iar o persoană a fost transportată la spital în stare gravă după ce mașina în care se aflau a fost tamponată violent de o remorcă, care s-a decuplat de la un autocamion.


Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de luni, pe traseul M5. Remorca autocamionului a lovit lateral un microbuz de model Volkswagen, care, ulterior, a fost proiectat într-un alt autoturism. Șoferul microbuzului a murit până la sosirea medicilor.

Pasagerii celui de-al treilea autoturism spun că s-au ales cu traume ușoare, iar șoferul autocamionului este în stare de șoc. Pentru conducătorul microbuzului însă, ca și pentru cei doi pasageri ai săi, lovitura a fost prea puternică.

Șoferul, pe nume Sergiu, a murit pe loc, alt bărbat a ieșit, cred că era pasager. Sora mea i-a legat mîna cu fularul pentru a opri scurgerea de sînge. Al treilea bărbat a rămas fără picior în urma loviturii și s-a ales cu mai multe coaste fracturate. Știu deja că i-au tăiat picioarele la spital.

Este o chestie de o secundă . Nu pot să vă explic.

Martorii spun că la fața locului a intervenit doar o ambulanță, iar medicii nu au acordat ajutor tuturor victimelor.

Adevărul e că cei de la ambulanță nu au acordat ajutor șoferului de camion. Noi nu am avut de suferit mult. Trebuiau să intervină măcar două-trei  ambulanțe. Medicii au uitat să i-a o a treia victimă, căreia i-am legat mîna pentru că sîngera și avea capul spart. Primul pacient era în stare gravă.

Vo Poliția cercetează cazul.

Un alt accident rutier s-a produs luni dimineață la Bălți. Un bărbat de 30 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în plină stradă de un automobil. Indicentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, chiar în fața Inspectoratului de Poliție.

Potrivit polițiștilor, la volanul mașinii se afla un bărbat de 60 de ani, care, din cauza ambuteiajului, nu ar fi observat victima, care traversa strada neregulamentar. În urma leziturilor primite, acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic din Bălți, unde a primit îngrijirea necesară.

leave a reply