NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Acțiuni de protest în fața mai multor Inspectorate de Poliție din republică

Membrii și simpatizanții pertideor PPDA și PAS protestează în această dimineață în fața sediilor inspectoratelor de poliție din mai mai multe raioane ale  republică.  Protestatarii îi îndeamnă pe polițiști să apere cetățenii, nu guvernarea. Mesajul lor este :  „Apărați poporul, nu uzurpatorul!”
IALOVENI

Flashmob la Inspecroratul de politie Ialoveni

Gepostet von Liviu Vovc am Sonntag, 15. Juli 2018

BĂLȚI
În fața protestatarilor au venit membrii asociației veteranilor Ministerului  Afacerilor Interne, pentru a le cere explicații oamenilor de ce protetstează. Foștii polițiști spun că au venit săs susțină poliția.

Astazi,16 iulie ,ora 7-30 ,mai mult o inviorare ,decat un protest.Am venit ,alaturi de colegii mei,cu un apel la solidaritate si unitate catre politistii din mun.Balti ,care in zilele de proteste mari ,sunt dusi cu sutele la Chisinau sa apere barlogul uzurpatorului.Mesajul nostru a fost:"Aparati poporul, nu uzurpatorul!"Chiar la inceput , au venit câtiva veterani MAI, pe care ii cunoasteti , dragi balteni, incercand sa ne inchida gura , apoi s-au comportant nepoliticos, intervenind agresiv la protestul nostru pasnic.Este prima parte a live-ului, urmeaza inca doua, adica indiferent de faptul ca au fost acest oaspeti nepoftiti si aroganti, am ajuns si la politisti si am depus plingerea referitor la furtul bancii din preajma lacului orasanesc.Recomand sa gasiti timp si sa aflati din prima sursa cum a fost cu adevarat .Si, DISTRIBUITI,va rog ,sa afle cat mai multa lume.Urmariti live-urile urmatoare si povestiti prietenilor.

Gepostet von Arina Spataru am Sonntag, 15. Juli 2018

" Aparati poporul, nu uzurpatorul" live ,partea 2.16 iulie 2018.

Gepostet von Arina Spataru am Sonntag, 15. Juli 2018

 
CHIȘINĂU/ Protest în fața Brigăzii cu destinație specială „Fulger”

Gepostet von Platforma DA Chișinău / Rîșcani am Sonntag, 15. Juli 2018

 
La această acţiune s-au alăturat cetăţenii din raioanele Edineţ, Briceni, Dondușeni, Drochia, Florești, Bălţi, Teleneşti, Orhei, Ungheni, Nisporeni, Hânceşti, Cimişlia, Ialoveni, Străşeni, Ştefan-Vodă, Cantemir, Cahul, iar alte raioane urmează să se alăture. De asemenea, sugerează Năstase, luni, la aceeași oră,  protestatarii din Chișinău vor merge la Brigada de poliție cu destinație specială ”Fulger”, amplasată pe str. Mesager 5, mun. Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"