NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Afacere înfloritoare în vreme de coronavirus. Doi soți din raionul Briceni, în febra vânzărilor de pui

Pandemia nu-i împiedică să-și dezvolte afacerea avicolă. Doi soți din satul Drepcăuți, raionul Briceni, sunt în febra vânzărilor de pui. Și-au început afacerea acasă, iar acum, cresc mii de păsări, care ajung în cotețele gospodarilor din nordul țării.


Oxana și Vadim Frumusachi au investit în afacerea lor câteva sute de mii de lei. Au vândut deja peste șase mii de pui și speră că pandemia de coronavirus nu le va da planurile peste cap.

Suntem începători, e un an nu prea bun, greu, dar ne străduim să creștem un pui bun. Cu piața de desfacere este greu, cu cirgulația e greu. Este o hrană specială din prima zi până la o lună. După, le dăm altă hrană, a spus Oxana Frumusachi, antreprenoare.

Afacerea avicolă necesită multă grijă, mai ales în primele zile de viață ale puilor, susțin antreprenorii.

Ventilarea este importantă, dacă nu este ventiare, puiul nu este sănătos. Dormim aici, totul e pe loc. În primele zile, la fiecare două ore îi vizitez, trebuie să monitorizăm căldura, temperatura, a menționat Vadim Frumusachi, antreprenor.

Cumpărătorii spun că trebuie să-și umple cotețele pentru a avea provizii în situații de criză.

Sunt primii, acum cresc mai repede și sunt mai voinici. Am cumpărat 20 de pui acasă. Îmi plac, la această doamnă sunt sănătoși puii.

Noi am mai cumpărat de aici 70 de pui și am mai luat 65.

Prețul unui pui pornește de la 25 de lei.
 

1 Comentariu
  1. […] Oxana și Vadim Frumusachi au investit în afacerea lor câteva sute de mii de lei. Au vândut deja peste 6.000 de pui și speră că pandemia de coronavirus nu le va da planurile peste cap, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata