NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Afacere online cu droguri. Doi iubiți de 22 și 18 ani cercetați penal

Comandau droguri online de peste hotare, iar ulterior le vindeau la Chișinău. Este isprava unui tânăr de 22 de ani și a concubinei sale de 18 ani. Vameșii și procurorii au găsit la adresele de domiciliu ale celor doi bănuiți, droguri de tip PVP, amfetamină, pastile ecstasy, marijuana și hașiș.

Potrivit poliției, tinerii efectuau online comenzile de substanțe narcotice din afara țării. Aceștia păstrau drogurile la domiciliu, unde le împărțeau în cantități mici, iar ulterior le comercializau pe teritoriul municipiului Chișinău, prin intermediul magazinelor online.

Unul dintre figuranții în dosar, un bărbat în vârstă de 22 de ani, a fost reținut în flagrant după ce s-a prezentat la oficiul poștal pentru a ridica coletul cu substanțe narcotice.

Valoarea pe piață a substanțelor narcotice depistate se ridică la peste 100 000 de lei.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, fiindu-i incriminată săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și circulație ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare. Tânăra de 18 ani este cercetată în stare de libertate și colaborează cu organele de urmărire penală la investigarea cazului.

În cazul demonstrării culpabilității, persoana riscă pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata