NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Agenția imobiliară „Realist Estate Agency” și-a deschis ușile la Bălți

Vrei să cumperi, să vinzi sau să închiriezi un imobil? Acum procesul este mult mai simplu decât credeai. Agenția imobiliară „Realist Estate Agency”, primul pe piață one-stop shop, ce oferă asistență și consultanță clienților, și-a deschis ușile și la Bălți.


Prin activitatea sa, agenția imobiliară Realist ajută fiecare cumpărător să facă o alegere corectă.

„Avem experiență, asta e cel mai important lucru. Până la urmă, omul de rând când face o tranzacție imobiliară, nu o face în fiecare zi. La noi, acest lucru este un proces foarte bine format.  A fost nevoie să avem o reprezentanță a Agenției noastre aici, în Bălți, pentru că piața cere”, a declarat Leonid Barbaian, director general „Realist Estate Agency”

La „Realist Estate Agency” găsești adevărați profesioniști cu ani buni de experiență în spate. Cu ajutorul unui expert imobiliar Realist, veți primi soluții avantajoase, suportul complet în imobiliare, transparență și, desigur, maxim grad de responsabilitate. Căutarea locuinței potrivite, negocierile și realizarea tranzacției va fi una ușoară și o experiență plăcută.

„Avem un departament mare și profesionist în domeniul vânzărilor, avem departamentul de marketing care ajută nemijlocit la promovarea și vânzarea obiectelor care vor fi pe această piață a Bălțului. Avem domeniul financiar în care putem răspunde la toate întrebările în procesul de vânzare-cumpărare a imobilelor”, a adăugat Leonid Barbaian, director general „Realist Estate Agency” .

„Pe oameni îi ajutăm să-și vândă bunul imobil la cel mai bun preț existent pe piață, să-și incaseze banii, să aibă loc tranzacția transparent, calitativ și totul să meargă fluent până la ultimul moment când are loc încasarea banilor”, a spus Andrei Ladin, expert imobiliar.

Clienții spun că procurarea unui imobil este cea mai importantă achiziție din viața unei persoane. Iată de ce, apelează la ajutorul unor specialiști imobiliari de încredere.

„Această agenție este o agenție în care persoanele pot avea încredere. Sper foarte mult ca această agenție să se dezvolte aici în municipiu ca administratorii, managerii să-și poată aplica toate abilitățile manageriale pentru dezvoltarea acestei afaceri și să ofere populației servicii foarte calitative”,  a conchis Lilia Ignatiuc, locuitoare mun. Bălți.

Compania imobiliară „Realist Estate Agency”, din municipiul Bălți își are oficiul pe strada 1 Mai 5/3. Creează soluții personalizate și o abordare inovativă pentru fiecare client.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"