NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Alegeri Bălți: Patrioții Moldovei lovesc în BCS

Nicolae Chirilciuc, candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți din partea partidului „Patrioții Moldovei”, critică actuala conducere a orașului, dar și pe unii contracandidați. Într-o postare pe internet, Chirilciuc declară că Alexandr Nesterovschi, din partea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, își face piar sie și partidului prin informații false. Nicolai Chirilciuc spune că Alexandr Nesterovschi nu este în stare să soluționeze problema deșeurilor din oraș și nici să construiască o uzină de prelucrare a gunoiului cu ajutorul autorităților din orașul Yaroslavl, Federația Rusă.

„Ei spun că autoritățile din Yaroslavl ne vor ajuta în construcția unei fabrici de prelucrare a deșeurilor. Ei nici măcar nu înțeleg despre ce este vorba. Ei nu știu că Rusia nu a construit vreodată uzine de prelucrare a deșeurilor și că în Yaroslavl nu este, accentuiez, nicio uzină de prelucrare a deșeurilor. Liniile de sortare nu înseamnă uzină. Când se fac asfel de anunțuri, ei folosesc slogane despre echipă, despre partid. Dar vedeți deja la ce a ajuns acest partid”, a declarat Nicolai Chirilciuc.

Amintim că, la începutul lunii trecute, Alexandr Nesterovschi a făcut o postare în care a povestit despre vizita sa în orașul Yaroslavl, la o fabrică de sortare și prelucrare a deșeurilor. Atunci, el a sris că știe cum să rezolve problema deșeurilor din Bălți și cum să reducă tariful pentru evacuarea gunoiului.

„Tariful pentru evacuarea deșeurilor poate fi redus în orașul Bălți, iar problema gunoiului -soluționată. Împreună cu echipa socialiștilor din Bălți continuăm întâlnirile cu administrațai orașului Yaroslavl. Astăzi am vizitat uzina de sortare și prelucrare a deșeurilor menajere. Reprezentanții administrației întreprinderii nu doar ne-au povestit, dar ne-au și demonstrat cum tehnologiile i-au ajutat să soluționeze problema deșeurilor și să reducă tariful pentru locuitori. Au reușit grație vânzărilor materialelor reciclate”, a scris Alexandr Nesterovschi pe pagina sa de facebook.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"