NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Alegeri locale noi. PAS și-a înregistrat candidatul la Bălți

Boris Marcoci și-a înaintat oficial candidatura pentru funcția de primar de Bălți. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate este primul care s-a înregistrat la Consiliul Electoral al Circumscripției municipale. Dacă va ajunge în fotoliul de primar, Boris Marcoci promite locuitorilor din Bălți, o infrastructură dezvoltată, o fabrică de prelucrare a deșeurilor și atragerea investițiilor străine în oraș.


Boris Marcoci spune că decizia de a candida la funcția de primar vine din dorința de a crea condiții mai bune de trai pentu locuitorii orașului.

„Ne-am dori ca viața orășenilor să fie mai bună, liniștită și mai frumoasă în viitor. Reparația drumurilor,  un apeduct pe care să-l avem în municipiul Bălți pe care nu-l avem, un sistem de canalizare pe care 40 % din orășeni nu-l au, dar și ne dorim o investiție pentru crearea unei fabrici de prelucrare a deșeurilor”, a declarat Boris Marcoci, deputat PAS.

Colegii lui Boris Marcoci cred că politicianul are toate competențele pentru a conduce cu municipiul.

„Considerăm că este potrivit pentru această funcție, posedă competențele necesare pentru a gestiona bine treburile în municipiul Bălți. Totodată, cunoaște toată amploarea problemelor cu care se confruntă municipiul nostru și considerăm că se va isprăvi de minune cu această funcție. Noi sperăm că această campanie va fi una cu adevărat democratică și cetățenii municipiului vor avea posibilitatea să aleagă liber și să-și exprime opinia într-o atmosferă de competiție autentică”, a conchis Liliana Grosu, deputat PAS.

Amintim că alegerile locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc la 21 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"