NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „Amendate” cu lalele. Șoferițele din raionul Fălești: „Credeam că vor lua actele la control”

În această dimineață, șoferițele din raionul Fălești au fost trase pe dreapta, nu pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră, ci pentru a primi flori și felicitări. Angajații Direcției Patrulare Nord au dăruit lalele reprezentantelor sexului frumos, îndemnându-le să fie atente la volan. Șoferițele au rămas surprinse de gestul polițiștilor și recunosc că s-au speriat că vor fi amendate.


„-Ce am încălcat?

Direcția Patrulare Nord, Agent Superior Grădinaru.

Documentele?

Vă felicit cu opt martie, vă doresc succese și sănătate.

Mulțumesc mult. 

Foarte plăcut, oamenii își dau silința să ne facă pe plac, e așa într-adevăr.”

„-Inspectoratul Național de Patrulare Publică vă felicită cu opt martie, vă dorește multă sănătate, bucurie și să aveți grijă la regulile circulației rutiere.

Foarte frumos și foarte atent, e chiar plăcut. E deja a doua oară când sunt cu așa emoții pozitive de la echipa de patrulare.

Foarte frumos și e un gest foarte plăcut. Credeam că vor lua actele la control și deja pregăteam totul, dar a fost ceva uimitor, ceva frumos.

Foarte frumos, mulțumim, măcar din când în când, mulțumim, foarte frumos.

Surpriza a fost mare și pentru șoferițele din Ucraina, care spun că deja de câteva zile sunt în drum după ce au fugit din calea războiului.

Am crezut că am încălcat ceva. Principalul este ca războiul să se termine, nu mai vrem nicio sărbătoare, vrem acasă.”

Șoferițele spun că sunt vigilente la volan pentru siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Mă strădui să nu încalc. Odată ce ți-ai asumat responsabilitatea să te așezi la volan, deja trebuie să fii responsabil, să nu încalci și să fii atent la circulație.

Este foarte plăcut și neașteptat. Noi am prezentat documentele, dar nouă ne-au dat flori. Vă mulțumesc, este foarte plăcut să primește de la polițiști astfel de lucruri. Măcar ceva într-o astfel de zi. Este extrem de plăcut. Eu niciodată n-am avut probleme cu poliția sau careva încălcări grave ale Regulamentului Circulației Rutiere. Încerc mereu să respect regulile și siguranța în trafic.

Polițiștii susțin că a devenit deja o tradiție ca în ziua de 8 martie să felicite șoferițele din nordul țării cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor.

Cu ocazia zilei de 8 martie, angajații Direcției de Patrulare Nord vin cu un mesaj către toate mamele, bunicile, doamnele, domnișoarele, prietenele. Le dorim multă sănătate, fericire, bucurie și o primăvară cât mai frumoasă,” a spus Ciocan Stanislav, ofițer superior, Direcția de Patrulare Nord.

Pe parcursul anului trecut, în raionul Fălești au avut loc doar patru accidente rutiere cu implicarea șoferițelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"