NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Andrei Năstase, supărat rău pe Renato Usatîi

Liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, este supărat rău pe Renato Usatîi. Cel puțin asta reiese dintr-un interviu acordat de fostul ministru de interne, portalului NordNews.md. Năstase a declarat că Renato Usatîi, la fel ca și Igor Dodon, a recurs la minciuni pentru a-i denigra imaginea.

 M-a deranjat foarte mult minciuna pe care a încercat să o promoveze Usatîi. – Despre? – Despre un iventat filmuleț, făcea un live și mi-a spus că are un filmuleț cu un fost ministru care nu știu ce a făcut. –Vorbea că ați fi cumpărat haine. – O minciună, o invenției a serviciilor străine, care stau în spatele lui Dodon și aici m-a deranjat foarte mult, dacă aici tot se bate de Dodon și de ce ar trebui să preia mijloace mincinoase, niște tehnici de-ale lui Dodon. Bineînțeles, am avut grijă să-i transmit un mesaj public că, ar fi bine să nu-mi pronunțe numele niciodată, de la Chișinău până la Bălți nu e atât de mult”, a spus liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

Amintim că, la sfârșitul anului trecut, în spațiul public au apărut informații precum că, Andrei Năstase, pe când deținea funcția de Ministru al Afacerilor Interne, ar fi intrat într-un magazin din capitală, de unde a ieșit cu un costum neachitat. Informația a fost confirmată atunci de liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Ieri am văzut un filmuleț. Videoul era fără sunet. În imagine este șeful Ministerului de Interne, care îmbracă un costum. Acesta iese din magazin și nu se achită. Pe el îl roagă să plătească, dar el le-a spus: „voi ce nu știți cine sunt eu?”,  a precizat edilul de Bălți, Renato Usatîi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"