NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Andrei Năstate, către locuitorii din Bălți: „Voi curăța administrația statului de mafioți și oligarhi”

Când suntem uniți, suntem de neînvins, suține Andrei Năstase, candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Ieri, acesta s-a întâlnit cu alegătorii din Bălți. Năstase a promis oamenilor că dacă va câștiga fotoliul de președinte al Republicii Moldova, mafioții și oligarhii vor fi deposedați de averi și vor răspunde în fața legii.


„Sunt foarte multe lucruri de făcut, dar cred că cu toții înțelegem că trebuie pus în aplicare Hotărârea Parlamentului cu privirea la starea de captivitate, tot ce înseamnă elemente nocive, elemente mafiote, elemente oligarhice în administrația de stat, trebuie de scos afară, supuse controlului, toate averile celor care, de-a lungul timpului, au jefuit R. Moldova, dacă nu fac dovadă faptul că le-au obținut în mod legal și corect, să le fie confiscate averile și împărțite oamenilor”, a declarat Andrei Năstase, candidat la funcția de președinte al RM.

Oamenii s-au plâns de sărăcia în care trăiesc și de incompetența actualei conduceri, care a adus țara la sapă de lemn.

„Noi am stat în tranșee, pentru ce? Pentru ca să vedem o țară înfloritoare, dar ce avem noi? Lumea se duce, se duce lumea cu totul, nu avem nici o speranță, să lucrezi onest o viață, atâția ani pentru o bucățică de pensie.

„Eu aș vrea  să-i propun lui Andrei Năstase, cât a rămas încă două săptămîni până la alegeri, să nu pună accent pe programa electorală, dar să îndemne moldovenii să iasă la vot , aceasta va  fi o problemă foarte mare. Într-o săptămână așa țară se poate de schimbat, numai să vrei, să ai putere și să ai echipă puternică”, au spus locuitorii din Bălți.

Susținătorii lui Andrei Năstase cred că doar el poate aduce Republica Moldova pe făgașul democrației și al prosperității.

„Andrei Năstase vine cu un program pentru noi, pentru popor, luat și cules din dolianțele poporului. Partidul acesta este născut în stradă, din  oameni buni: dvs de exemplu, sau altcineva, noi  ne-am plâns unul la altul și  am venit cu durerea și am făcut un partid. ”

„El este unicul candidat care a mers în electorală cu un prim-ministru și cu un plan bine determinat. În primul rând, are o echipă puternică și a strâns lângă el oameni puternici, la fel este un om, care are experiență și care a ridicat capul atunci când nimeni nu a putut”, au adăugat oamenii.

Andrei Năstase este de meserie avocat, președinte și membru-fondator al Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA). A fost Viceprim-ministru și Ministru al Afacerilor Interne al Republicii Moldova în Guvernul Maia Sandu.

La alegerile din 1 noiembrie, Andrei Năstase va fi cu numărul doi în buletinul de vot.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"