NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Atacat și bătut în plină stradă. Motivul- o bicicletă

Un bărbat a fost atacat în sectorul Botanica al capitalei de către un necunoscut. Individul l-a agresat și i-a luat bicicleta, transmite zugo.md.

Cazul a avut loc pe 20 septembrie. Victima, în vârstă de 35 de ani, a alertat oamenii legii, comunicând că în timp ce se deplasa pe str. Sarmizegetusa a fost deposedat de bicicletă.

La fața locului s-a stabilit că suspectul s-a apropiat de partea vătămată, a aplicat violența și i-a sustras mijlocul de transport, cauzând prejudiciu de circa 3000 de lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În urma măsurilor de investigație întreprinse, a fost identificat și reținut bănuitul. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani. El le-a comunicat oamenilor legii că ar fi fost în stare de ebrietate în momentul când ar fi săvârșit infracțiunea.

Bicicleta sustrasă a fost ridicată și urmează fi returnată proprietarului. Dacă vina suspectului va fi demonstrată în instanță, acesta va fi condamnat la cel mult șapte ani de detenție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata