NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Au furat peste jumătate de milion de lei. Doi frați din nordul țării, reținuți

Doi frați de 30 și respectiv 31 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore fiind suspectați de comiterea mai multor furturi în nordul țării. Cei doi sunt bănuiți că ar fi intrat într-o casă din satul Țiplești, raionul Sîngerei, de unde au sustras 48 de mii de lei.

Cel de-al doilea furt, ar fi fost săvârșit la începutul lunii decembrie în satul Pompa din raionul Fălești. De aici suspecții ar fi sustras 600 de mii de lei. Aceștia ar fi intrat în case prin forțarea geamurilor din termopan.

„Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile bărbaților, în satul Elizaveta, mun. Bălți, dar și în satul Heciul Vechi, raionul Sîngerei, polițiștii au depistat și ridicat 100 de mii de lei, bani ascunși într-un borcan îngropați în grădina casei unuia dintre suspecți, proveniența cărora nu au putut-o explica, dar și două automobile Volvo, cu care ar fi participat la comiterea infracțiunilor”, anunță printr-un comunicat Poliția R. Moldova.

Bărbații sunt cercetați penal pentru furt, iar dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea altor victime care ar fi avut de suferit în urma acțiunilor ilegale, comise de suspecți în zona de nord a țării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"