NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Autogara din Bălți a pus la dispoziția călătorilor un număr de contact la care nu răspunde nimeni

Autogara din Bălți a pus la dispoziția călătorilor un număr de contact, la care călătorii pot solicita mai multe informații, legate de curse, prețuri și ore de pornire. La prima vedere, este un serviciu accesibil și comod pentru toți pasagerii. Totuși, se pare că angajații Gării Auto nu sunt întotdeauna receptivi la apelurile oamenilor. Această problemă a fost sesizată de cititorii portalului de știri nordnews.md.
În consecință, pentru început, reporterul nordnews a încercat să apeleze numărul indicat la biroul de informații în diferite ore ale zilei, dar fără succes. Nu ne răspundea nimeni.
Călătorii susțin că adesea sunt nevoiți să sune ore întregi, pentru a primi un răspuns. De asemenea, ei menționează că nu sunt mulțumiți de o astfel de stare de lucruri.
,,- Mulți spun că, de câte ori contactează acest serviuciu, nu le răspunde nimeni.
 – Ce credeți despre această atitudine?
– Au o atitudine foarte rea față de clienții lor. Ar trebui să fie mai comunicabili cu toți noi., a spus o tânără.
,, – Acest serviciu este disponibil pentru oameni?
– Este dacă cineva mai răspunde la telefon., a adăugat o altă tânără.
,,-V-au răspuns la telefon?
 Nu cred că din prima, dar mi-au răspuns.
Sunteți mulțumită de această situație?
Nu sunt mulțumită, pentru că nu e unica problemă aici, la autogară. Cu caseria am avut probleme. Am procurat un bilet numărul căruia nu exista în autobuz și am rămas în Bălți.
– Nu au încercat să vă rezolve problema?
– Au încercat, dar nu puteau să mă ia în picioare sau să rezolve altfel.”, a menționat o altă domnișoară.
Am încercat să luăm legătura cu Alexei Onoico, administratorul Gării-Auto din Bălți pentru a afla cum funcționează Serviciul de informații și de ce călătorii nu sunt deserviți corect, dar telefonul acestuia era deconectat.
Autogara Bălți efectuează zilnic 470 – 480 de curse în aproximativ 350 de localități ale republicii.  La fel, din autogară se efectuează câteva rute internaționale în direcțiile București, Iași, Suceava, Sibiu, Odessa, Cernăuți, Ismail, Moscova, Sankt-Petersburg, Voronej, Kiev. Pe timpul sezonului de vară se deschid rute adăugătoare spre Zatoka și Koblevo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata